Yandex.Metrica Refleksoloji Ne Gibi Faydalar Sağlar? | Bioenerji, Refleksoloji, Masaj | 0 543 325 46 12

Refleksoloji Ne Gibi Faydalar Sağlar?

Refleksoloji Ne Gibi Faydalar Sağlar?

Ayaklar bedenin dinlenmesi için ve gerginliğini atması için yardımcı bir araçtır. Stresi gidermek, bedenin enerji dengesini sağlamak için etkili bir yöntemdir.

İyileşmenin süresi ve etkisi rahatsızlığın ağırlığına, ciddiyetine, kişinin genel sağlık durumuna bağlıdır.

Genel olarak Refleksoloji'nin etkileri, sinirsel ve stresin azaltılmasına yönelik olmakla birlikte Refleksoloji, akupunktur gibi, fonksiyonel hastalıklarda da başarılı olmuştur. Herhangi bir doku hasarı, bağırsak düğümlenmesi veya kırık gibi yapısal bozukluklar için yapabileceği pek bir şey olmayabilir. Ancak ağrıların azaltılması yönünde çok fayda sağlayacaktır.

Refleksoloji, vücuttaki enerji akımını düzenleyerek enerji kanallarındaki tıkanıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Genel anlamda stresi azaltıp giderdiği bilinmektedir. Son derece rahatlatıcı bir masaj türüdür. Kaslardaki gerginliği azaltır ve böylece lenf ve kan dolaşımını arttırarak vücudun sağlığına kavuşmasına faydalı olur.

Bedendeki toksinlerin atılmasını sağlayarak vücudun içindeki kendi kendine şifa gücünü harekete geçirir. Düzenli olarak yapılan Refleksoloji seanslarıyla kişiler nörolojik bozukluklarında, kabızlık, astım, stres, mesane rahatsızlıkları, baş ağrıları/migren, böbrek ve safra taşları gibi ciddi durumlarda da iyi sonuçlar alırlar.

Günümüzde hastalıkların büyük bir çoğunluğunun strese bağlı olduğu söylenmektedir. Hastalık kişinin düşünce ve davranışlarının ortaya çıkardığı bir sonuçtur. Korku, üzüntü, endişe ve benzeri olumsuz duygu ve düşünceler bedende dengesizlikler ortaya çıkarmaktadır.

Bedensel ve ruhsal enerji dengesini bozmuş bir kişinin vücudunda da çeşitli rahatsızlıkların ortaya çıkması normaldir. Bedenimizin etkili çalışması için enerji akışının kesintisiz olması gereklidir. Refleksoloji uygulamasıyla, ayak noktalarına yapılan basınç ve masaj teknikleri ile, o noktalarla bağlantısı olan bezler, organlar ve hücrelerde yani tüm bedende enerji akışı serbest dolaşıma girecektir.

Refleksoloji bir çok rahatsızlığın tedavisinde size yardımcı olabilir. Bunlardan belli başlı olanları şöyle sıralayabiliriz:

Baş Ağrıları
Bel Ağrıları
Alerjiler
Sindirim Rahatsızlıkları
Böbrek Rahatsızlıkları
Eklem Ağrıları
Menstrual Gerginlikler
Hamilelik Semptomları
Depresyon
MS (Multipl Skleroz)
Otizm
Hormonal Düzensizlik
Gerginlik ve Stres
Uykusuzluk
Mental, Fiziksel ve Duygusal Stres
Panik atak
Anksiyete
Bel ve Boyun Fıtıkları
Migren
Migren Tipi Baş Ağrıları
Konuşma Bozuklukları
Spastisite
Motor Gerilik (Yürüyememe, Kolunu Kullanamama vb.)
Dikkat Eksikliği
Hafıza Zayıflığı
Kireçlenmeler
Çocuklarda Alt Islatma
Uyku Bozuklukları
Romatizmalar
Gaz ve Kabızlık Sorunları
Regl Ağrıları
Solunum Problemleri
İdrar Sorunları
Kas Spazmları
Share on Google Plus

About Bursa Bioenerji

Bursa Bioenerji, Refleksoloji, Masaj Uygulamaları | 0 543 325 46 12
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder