Yandex.Metrica I. Giriş | Chakra El Kitabı | S.Sharamon - B.Baginski | Bioenerji, Refleksoloji, Masaj | 0 543 325 46 12

I. Giriş | Chakra El Kitabı | S.Sharamon - B.Baginski

I. Giriş | Chakra El Kitabı | S.Sharamon - B.Baginski 

Giriş  Chakra El Kitabı  S.Sharamon - B.Baginski

Çoğu insan, ömrünün bir anında, durup, kendi kendine, "Ben kimim?", "Üzerimde ne tür güçler etkili oluyor?", "İçimde gizli kalmış yetenekler nelerdir?", "Mutluluk ve yaratıcılık potansiyelimi nasıl açığa çıkarabilirim?" gibi sorular sormuştur.

Enerji merkezleri ya da diğer adıyla "chakra bilgisi" dışında hiçbir bilgi alanının bu sorulara tam bir yanıt veremeyeceğine inanıyoruz. Bu kitap sayesinde chakraların amacı ve potansiyeline karşı bir sezgi de kazanacaksınız. Bu potansiyel öylesine büyüleyici ve yüce ki, yapabileceğimiz tek şey, Yaratılış mucizesi karşısında hayrete düşmek.

Bu kitabın amacı içinizdeki insan potansiyelini tanıyıp ortaya çıkarmanıza yardımcı olmak.

Chakralarla etkin bir şekilde çalışabilmek için, altıncı hisse veya benzer güçlere sahip olmak gerekmiyor. Yine de, sizin de ileride farkedebileceğiniz gibi, hassas seviyelere karşı duyarlılığınız dikkati çekecek ölçüde artacaktır. Ayrıca bilgi ve deneyim parçalarını birleştirerek sizi anlaşılır, uyumlu bir bütüne götürecek anlayış düzeyine de ulaşacaksınız.

Chakraları etkinleştirmek ve birbiriyle uyumlu hale getirmek o kadar kolay ki, bu Chakra El Kitabı yol boyunca bazı noktalarda, bilgilerin gerçek değerinin küçümsenmesini engellemek ve bir nesilden diğerine sadece inisiye olmuş kimseler tarafından aktarılmasını sağlamak için esrarlı bir havaya büründürüldüğü izlenimine kapıldık. Bugün, birçoğumuzun bu bilgi hazinesini kullanabilmesi de, yakın zamanlardaki gelişme ile açıklanabilir.

Bu kitapta, chakraların ve çalışma şekillerinin anlatılması yanında, enerji merkezlerinin birbiriyle uyumlu hale getirilmeleri için kolay egzersizler de verilmiştir. Bu teknikler, tıkanıklıkların açılması kadar, chakraların yeniden canlanmasına da yol açacak bir dizi halinde seçilmiştir. Bu metodlardan hangisini uygulayacağınız pek önemli değil. Asıl önemli olan, birini yapmaya başlamanız, çünkü söz konusu olan sizin başarınız. Bu yaşamda, şimdi ve burada.

Biz, bu içiçe geçmiş ilişkileri tanımlama ve kitap için uygun hale getirme sırasında yaşamın kurallarına karşı büyük sevgi ve saygı duyduk. Umarız siz de, bu kitabı okurken ve anlatılan terapileri uygularken bizimle aynı şeyleri hissedersiniz.

Shalila ve Bodo J.

Share on Google Plus

About Bursa Bioenerji

Bursa Bioenerji, Refleksoloji, Masaj Uygulamaları | 0 543 325 46 12
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder