Yandex.Metrica Fibromiyalji Nasıl Tedavi Edilir? | Bioenerji, Refleksoloji, Masaj | 0 543 325 46 12

Fibromiyalji Nasıl Tedavi Edilir?

Fibromiyalji Nasıl Tedavi Edilir?

Bursa Masör | Bursa Masaj ~ 0535 340 21 24  Fibromiyalji nasıl tedavi edilir?  Kas romatizması ya da diğer adıyla fibromiyaljinin tek bir standart tedavisi yoktur.   Fibromiyalji sendromunun tedavisi için multidisipliner bir program düzenlenmelidir. Bu program içinde ilaç tedavisinin yanı sıra egzersiz, masaj, fizik tedavi, ozon-oksijen tedavisi, hacamat-kupa tedavisi, kuru iğneleme, akupunktur, lokal enjeksiyonlar ve biorezonans terapisi gibi tedaviler ile diyetin düzenlenmesi yer alır.   Hastaya, gerektiğinde, psikiyatrik destek verilmelidir. Tedavide ağrıyı ve yorgunluğu azaltmak, depresif semptomları gidermek ve diğer semptomları en aza indirmek amacı ile "azalmış fiziksel aktivite ve artmış ağrı" kısır döngüsünü kırmak amaçlanır. Kişi, hastalık hakkında bilgilendirilmeli, tedavi sürecine aile fertleri de dahil edilmelidir.  #bursamasaj #masaj #masajbursa #bayanlaramasaj #bursamasör #masörbursa #bursarefleksoloji #refleksolojibursa #heykel #fsm #setbaşı #zaferplaza #kentmeydanı #fibromiyalji


Fibromiyalji Nasıl Tedavi Edilir?

Kas romatizması ya da diğer adıyla fibromiyaljinin tek bir standart tedavisi yoktur.

Fibromiyalji sendromunun tedavisi için multidisipliner bir program düzenlenmelidir. Bu program içinde ilaç tedavisinin yanı sıra egzersiz, masaj, fizik tedavi, ozon-oksijen tedavisi, hacamat-kupa tedavisi, kuru iğneleme, akupunktur, lokal enjeksiyonlar ve biorezonans terapisi gibi tedaviler ile diyetin düzenlenmesi yer alır. 

Hastaya, gerektiğinde, psikiyatrik destek verilmelidir. Tedavide ağrıyı ve yorgunluğu azaltmak, depresif semptomları gidermek ve diğer semptomları en aza indirmek amacı ile "azalmış fiziksel aktivite ve artmış ağrı" kısır döngüsünü kırmak amaçlanır. Kişi, hastalık hakkında bilgilendirilmeli, tedavi sürecine aile fertleri de dahil edilmelidir.

Share on Google Plus

About Bursa Bioenerji

Bursa Bioenerji, Refleksoloji, Masaj Uygulamaları | 0 543 325 46 12
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder