Yandex.Metrica Hastalıklarınızın İlacı Aslında Elinizde | Refleksoloji | Bioenerji, Refleksoloji, Masaj | 0 543 325 46 12

Hastalıklarınızın İlacı Aslında Elinizde | Refleksoloji

Hastalıklarınızın İlacı Aslında Elinizde | Refleksoloji

Hastalıklarınızın İlacı Aslında Elinizde | Refleksoloji

Ellerinize bakınca sadece 'el' görüyorsanız bu haberi okuduktan sonra tekrar düşüneceksiniz.

Refleksoloji uzmanları, beden ve zihninizi güçlendiren çok sayıda aktif nokta olduğunu savunuyor ve pek çok hastalığın tedavisinin ellerden geçtiğini söylüyor. İşte en çok kullanılan yöntemler.

Baş Parmak

Baş Parmak
Başparmak anksiyete ve baş ağrılarından sorumlu. Sinirsel bir baş ağrısı yaşıyorsanız, başparmağınızı yumuşak bir şekilde yaklaşık 5 dakika boyunca tutun. Refleksoloji uzmanları, ağrıyı hafifleteceklerini söylüyor.

İşaret Parmağı

İşaret Parmağı
Bu parmak kas ağrıları, hayal kırıklığı, korku ve utanç duygularını kontrol ediyor. Minesota Üniversitesi'ndeki çalışmaların gösterdiği gibi, sırt ve kas ağrısı olan hastalar bir dizi refleks terapisi sonrasında daha iyi hissediyorlar. 5 dakika boyunca işaret parmağınızı diğer elinizle tutmanız yeterli.

Orta Parmak

Orta Parmak
Kendinizi öfkeli veya her zamankinden daha yorgun hissederseniz orta parmağınıza bastırdığınızda hafiflersiniz. Çalışmalar bu egzersizin kan basıncını düşürdüğünü ve yatıştırdığını gösteriyor.

Yüzük Parmağı

Yüzük Parmağı
Yüzük parmağınızı yumuşak bir şekilde 5 dakika boyunca tutarsanız, negatif duygular ve hüzünler kaybolur.

Serçe Parmak

Serçe Parmak
Serçe parmak stres ve gerginlikten sorumlu olarak görülüyor. Ayrıca kendinize olan güveniniz hafiften düştüyse serçe parmağınızdan yardım alabilirsiniz. 5 dakika boyunca masaj yapın yeter.

Avuç İçi Masajı

Avuç İçi Masajı
Parmaklarınızı diğer elinizin avuçiçinin ortasına basın, dairesel hareketlerle masaj yapın ve üç kez derin nefes alıp verin. Refleksoloji uzmanları, avuç içinin duyguların merkezi olduğunu söylüyor. Araştırmalara göre, avuç içlerine düzenli masaj yapılması mide bulantısı, stres ve kabızlığı önlüyor.

Avuç İçlerinizi Birleştirince

Avuç İçlerinizi Birleştirince...
Bu hareket genellikle meditasyonda kullanılıyor. Konsantre olmaya ve düşüncelerinizi düzenlemenize yardımcı oluyor. Avuç içlerinizi birleştirerek kan dolaşımınızı da artırabilirsiniz.

Surya Mudra Hareketi

Surya Mudra Hareketi
Bu pozisyon sindirim sistemi ve metabolizmanızın iyi çalışmasına yardımcı olur. Bu teknik, düşük kan basıncı ve iştah kaybına karşı da kullanılır.

http://www.posta.com.tr/hastaliklarinizin-ilaci-aslinda-elinizde-refleksoloji-galerisi-1302418-8
Share on Google Plus

About Bursa Bioenerji

Bursa Bioenerji, Refleksoloji, Masaj Uygulamaları | 0 543 325 46 12
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder